Petra’s Taaltrainingen is gespecialiseerd in 1 op 1 begeleiding en verzorgt trainingen in Duits, Engels, Nederlands en Nederlands als tweede taal (NT2). Deze trainingen zijn zowel voor bedrijven als particulieren. Ze worden gegeven bij Petra’s Taaltrainingen (dichtbij het centraal station) in Arnhem.

Tevens kunt u bij Petra’s Taaltrainingen terecht voor redigeerwerk.

Voor meer informatie over trainingen, huiswerkbegeleiding, examenvoorbereiding en redigeerwerk kunt u mailen naar Petra’s Taaltrainingen: info@1op1taaltraining.nl.

Wie is …

Petra Dusebout is tweetalig opgegroeid zowel Nederlandstalig als Duitstalig. Sinds haar jeugd heeft ze een passie voor taal. Haar specialismen zijn de grammatica en de structuur van talen. Na de middelbare school heeft zij Duits en Engels gestudeerd. Daarnaast is zij University of Cambridge CELTA gecertificeerd. Na jaren als secretaresse bij internationale ondernemingen gewerkt te hebben bleef haar wens om individuele taaltrainingen te geven bestaan. Na verdere specialisering in NT2 heeft zij in 2007 Petra’s Taaltrainingen opgericht.

Van 2014 tot en met 2019 heeft zij Spaans gestudeerd en geeft de lessen nu ook in het Spaans.

In 2019 heeft zij de opleiding dyslexiecoach Moderne Vreemde Talen afgerond. In 2020 is zij begonnen met de mastermodule Vakonderwijs, Dyslexie en Vreemde Talen bij Fontys Hogeschool deeltijd master Special Educational Needs.

wie-is
Arnhem, 100807 Petra Dusebout Foto: Sjef Prins – APA Foto